Alonso akár év végén elhagyhatja a Ferrarit

alonso

A többnyire jól értesült olasz Autosprint bennfentes információkra hivatkozva közölte, hogy Fernnado Alonso 2016 végéig szóló szerződésének egyik pontja szerint, a spanyol versenyző bármelyik szezon végén szabadon elhagyhatja Maranellót, amennyiben a csapat nem szerzi meg legalább a konstruktőri harmadik helyet.

Amennyiben Alonso valóban el akarja hagyni az olasz istállót, Kimi Raikkönen gyengélkedése a malmára hajthatja a vizet, hisz a konkurensek a szezon második felére úgy tűnik képesek megerősödni, míg a Ferrari, csak apróbb lépéseket tett előre, de ez nem vonatkozik Räikkönenre, aki továbbra is szenved.

A minap megjelent egy hír, mely szerint Alonso menedzsmentje felkereste a Mercedest, de ez természetes ebben a helyzetben, nekik az a dolguk, hogy megkeressék a legjobb lehetőséget az “ügyfelüknek”. Nyílt titok, hogy a McLaren-Honda is tárt karokkal várná, a háttérben valószínűleg ott is folynak tárgyalások.

A végső döntést úgyis Alonso hozza meg, de ehhez ismerni kell az összes lehetőséget, a nyilvánosságra hozatallal azonban őszig legalább várni kell.

forma1hirek.hu

banner1

One thought on “Alonso akár év végén elhagyhatja a Ferrarit

Comments are closed.