Az időmérő teljesítményén kell javítania Kimi Räikkönennek

kimi

Hogy van a hátad?

Kimi Räikkönen: Jobban van, mint szombaton Szingapúrban, az nagyon kellemetlen érzés volt. A legfontosabb dolog az, hogy vasárnap tudtunk versenyezni, és szép eredményt értünk el a dobogós helyezéssel. Nem ez volt az első alkalom, hogy gondjaim adódtak, mivel már régóta problémám van a hátammal. Biztosat csak akkor fogunk tudni, ha pénteken reggel kimegyünk az autóval a pályára.

Milyen esélyekkel várod Koreát?

Kimi Räikkönen: Reménykedjünk benne, hogy képesek leszünk megtartani a jó formánkat, amit vasárnap Szingapúrban mutattunk. Az autó jó volt az egész verseny során, és jó érzés volt versenyezni. Arra koncentrálunk, hogy továbbra is erős eredményeket érjünk és ebből előnyünk is származzon.

Mi a véleményed a koreai pályáról?

Kimi Räikkönen: Tavaly voltam itt először és eléggé trükkös a pálya, ha az ember gyorsan akarja megtanulni, de pár kör után már kényelmesen éreztem magam. Ha jó az autó, jó eredményt érhetünk el. Tavaly is ezt láttuk.

Mi a cél Koreában?

Kimi Räikkönen: A fő célunk az, hogy összességében jobb versenyhétvégét zárjunk, mint Szingapúrban. Nyilvánvaló, hogy nem ez volt a legjobb időmérőnk, pedig sokkal egyszerűbb dolgod van, ha az első tízből rajtolsz.

Sophie