Dennis: Buttonnak bizonyítania kell

button
 

Jenson Buttonnak keményebben kell versenyeznie az idei évben, ha szeretné megtartani ülését a McLarennél, közölte a csapat elnöke, Ron Dennis.

A brit pilóta szerződése az év végén lejár a csapatnál és a találgatások már elindultak, ki ülhet Button helyére, de Dennis, aki közölte, nem sieti el a pilótafelállás véglegesítését, közölte, Buttonnak addig nem kell aggódnia, amíg mindent belead.

“Nem szabad, hogy a pilóta, vagy a mérnök fenyegetve érezze magát nálunk” – közölte Dennis. “Mindent szeretnénk megtenni a győzelemért és ebben a folyamatban bizonyos döntéseket meg kell hozni. Biztos vagyok benne, Kevin komoly ébresztőt fúj Jenson számára. Bizonyos szempontból lehet azt mondani ‘Nagyszerű döntést hoztunk Kevinnel’, más szempontból viszont hozzá lehet tenni, ‘Gyerünk Jenson, világbajnok vagy és egy dolgot kell tenni folyamatosan – és meg is tudod tenni – legyőzni csapattársad’. Szeretném, ha keményebben versenyezne? Természetesen. Nagy fizetéssel rendelkező versenyző és igen, nem a legjobb autót adjuk számára, de hozzá kell tennie a maga részét és Kevinnek pedig az a dolga, hogy a lehető legjobban megnehezítse Jenson dolgát.”

f1hungary.fw.hu

http://f1hungary.fw.hu/banner.gif