Dennis visszavárja Alonsót

 

 alonso

A McLaren sosem rejtette véka alá, hogy mennyire elismeri Fernando Alonso teljesítményét. Nem volt ez másként az idei évben sem, miután felröppentek olyan hírek, hogy Alonso nem érzi jól magát a Ferrarinál, ahol ebben a szezonban sem tudtak igazán nyertes autót a spanyol világbajnok alá tenni.

Habár Alonso már vezetett a McLarennél, a 2007-ben eltöltött év leginkább a Hamiltonnal történő viszálykodásról és a hangos veszekedésektől maradt emlékezetes.

„Számos pletyka szólt arról, hogy milyen sok problémánk van, de mindig is azt mondtam, hogy senkivel nincs bajom, a csapat filozófiájával, vagyis jobban mondva egy ember filozófiájával nem értettem igazán egyet, aki már nincs ott.” – nyilatkozta Alonso.

Ez az ember pedig nem más, mint Ron Dennis, aki kifejezte, ha a spanyol világbajnok szeretne visszatérni a McLarenhez, ő nem áll az útjába.

Alonsót 2016 végéig érvényes szerződés köti a Ferrarihoz, bár mint tudjuk, ez sem jelent kőbe vésett dolgot, Martin Whitmarsh pedig bízik benne, hogy már 2015-ben, amikor a Honda csatlakozik hozzájuk, újra a köreikben tudhatják Alonsót.

Püski Annamária

One thought on “Dennis visszavárja Alonsót

Comments are closed.