Hülkenberg visszatér a Force Indiához

A Sahara Force India bejelentette, Nico Hülkenberg több éves szerződést aláírva 2014-ben visszatér a csapathoz.

A 26 éves német pilóta számára nem szokatlan a Sahara Force India, hiszen ennél a csapatnál töltötte a 2011-es és 2012-es szezont. Az erős munkakapcsolat biztosítja a sima átmenetet a Formula-1 új korszakába.

A Sahara Force India hamarosan bejelenti 2014-es pilótafelállását.

“Örömmel üdvözlöm újra Nicót a Sahara Force Indiánál” – közölte a csapatfőnök és főigazgató, Dr. Vijay Mallya. “Amikor 2012-ben nálunk vezetett, egyértelművé vált, hogy Nico kivételes tehetség és az idei évben lenyűgözött mindenkit a paddockban erős teljesítményével. Nico szerződtetése amolyan szándéknyilatkozat és óriási lökést jelent mindenkinek a csapatnál. Nagy reményeink és elvárásaink vannak 2014-re és Nico szerződtetésével a lehető legjobb helyzetben vagyunk a célok eléréséhez és fennállásunk legversenyképesebb szezonjára számítunk.”

“Nagy örömmel térek vissza a Sahara Force Indiához” – tette hozzá Nico Hülkenberg. “A csapatnak nagy céljai vannak a jövő évre és hiszem, hogy a tapasztalat, melyet az évek során szereztem segíteni fog ezen célok elérésében. Mélyen hiszem, hogy versenyképes csomagunk lesz 2014-ben. Sok pozitívumot hallottam a Mercedes motorról, így azt hiszem izgatottan várhatjuk a jövő évet. Ismerem a csapatot és láthatom elszántságukat; nagyszerű emberek dolgoznak itt és mindenki éhes a sikerre.”

f1hungary.fw.hu

http://f1hungary.fw.hu/banner.gif