Hülkenberg visszamegy a Force Indiához?

hulk

Hülkenbergről már jó ideje tudjuk, hogy rendkívül tehetséges pilóta, ám a jövő évre még nem rendelkezik szerződéssel. Egy ideig hírbe hozták a Lotussal, ahol a Ferrarihoz távozó Kimi Räikkönen helyét vehetné át, ám nagyon úgy tűnik, hogy az enstone-i csapat Pastor Maldonadót fogja autójába ültetni.

Hülkenberggel kapcsolatban negatívumként emlegették a magasságát, ugyanis a német 184 cm, ami igencsak magasnak számít a pilóták körében. A jövő évi szabályváltozások következtében a pilóták magassága és testsúlya talán még inkább hangsúlyos kérdéssé válik.

Nico menedzsere attól fél, hogy pártfogoltja végül ülés nélkül marad a jövő évben annak ellenére, hogy a Force India, ahonnan 1 éve távozott egy 2 éves kontraktust ajánlott a németnek.

Martin Brundle így nyilatkozott Hülkenberg esetéről: „A Maldonado és a Lotus között zajló dolgok a Forma 1 mozgatórugói jelenleg. Csak 5 olyan csapat van, amely pénzügyileg stabil, a többiek mind szenvednek, így ők a pénzt keresik, nem a tehetséget. Beszéltem Hülkenberg menedzserével ma reggel, és attól fél, hogy Nicónak nem lesz hol versenyeznie jövőre, ami rettentően nevetséges. Sajnos a középmezőnynek pénzre van szüksége, és ő nem pénzt hoz, hanem tehetséget és gyorsaságot.”

Püski Annamária

One thought on “Hülkenberg visszamegy a Force Indiához?

Comments are closed.