Lauda: az emberek nem értik, amit Vettel csinál

podium

A háromszoros világbajnok, Nika Lauda nevetségesnek tartja azokat a rajongókat, akik kifütyülték Sebastian Vettel-t szingapúri győzelme után, majd hozzátette, hogy ezek az emberek nem értik a Formula-1-et.

 

Vettelt dobogós helyezései után az idény különböző helyszínein több alkalommal is kifütyülték, különösen figyelemre méltó az utolsó két versenyen, Olaszországban és Szingapúrban tapasztalt tiszteletlenség. Lauda szerint Vettel jobbat érdemel és a rajongóknak meg kellene adnia az őt meg illető tiszteletet.

 

„ Nevetséges, hogy az emberek nem értik azt, amit ez a srác csinál. Emelem kalapom a teljesítménye előtt, mert ez a fickó az első körtől kezdve vezette a versenyt, mindenkit lekörözhetett volna, és ha lehetőségem lenne, már ma odaadnám neki a világbajnoki címet azután, ahogy ma vezetett. Számomra kiemelkedő volt.” Mondta Lauda a Sky Sportnak.

 

„ Semmi rosszat nem tett. Ugyanez történt Olaszországban, mert szeretik a Ferrarit. De, ha a Ferrari jobb lenne, akkor nem fütyülnék ki a másik srácot, ez ilyen egyszerű.”

 

A futam után Vettel úgy nyilatkozott: „Vannak, akik szeretik azt, amit teszünk, mások pedig nem. Bóknak veszem, ha kifütyülnek, mert féltékenyek azért, hogy azok előtt nyerünk, akikért szorítanak. Úgy tűnik, hogy elég gazdagok ahhoz, hogy megengedjék maguknak, hogy Szingapúrba repüljenek. Úgy gondolom nem érdemes ezen gondolkodni, szeretünk győzni és ez az, amit végül csináltunk.”

 Deme Andrea

 

One thought on “Lauda: az emberek nem értik, amit Vettel csinál

Comments are closed.