Magnussen mindenkit lenyűgözött

kevin

A téli tesztek visszafogott eredményei után a McLaren nagyot robbantott Ausztráliában, hiszen Kevin Magnussen a 2., míg Jenson Button a 3. helyet szerezte meg. Igaz, meg kell említeni, hogy a kockás zászló Daniel Ricciardót intette le másodikként, de a fiatal ausztrált végül kizárták a versenyből, így a két mclarenes pilóta előrébb léphetett 1-1 helyet.

Magnussen már az időmérőn is remek teljesítményt nyújtott, hiszen míg Button megragadt a Q2-ben, addig az újonc Kevin nem csak, hogy bejutott a Q3-ba, de az előkelő 4. helyet szerezte meg.

A rajtot követően már a 3. helyen autózott, mivel sikerült maga mögé utasítania a pole-ból rajtoló Lewis Hamiltont. Ezután már „csak” tartania kellett megszerzett helyét, így végül fölállhatott a dobogóra.

„Nehéz elhinni, és olyan szürreális élmény. Az autó sokkal jobb volt, mint korábban, és pontosan úgy ment, ahogy kellett. Az előkészületek remekül mentek. Még sosem versenyeztem a Forma 1-ben, és a tesztelésre is csak kevés idő jut, szóval gratulálok a csapatnak a remek munkához.” – nyilatkozta Magnussen.

Püski Annamária

One thought on “Magnussen mindenkit lenyűgözött

Comments are closed.