Mark Webber – Rémálom volt

webber

A Red Bull a Német Nagydíj hétvégéjén valószínűleg könnyedén kettős győzelmet arathatott volna, de a boxban elrontották Mark Webber kerékcseréjét, így az ausztrál pilóta csak a hetedik helyen fejelte be a futamot. A versenyautójáról lerepülő kerék eltalált egy a boxutcában dolgozó operatőrt, aki bordatöréseket szenvedett. Mark Webber a futamot egész egyszerűen rémálomnak nevezte.

 

„Természetesen tudtam, hogy elvesztettük az egyik gumit, de azt nem, hogy valakit eltalált. Ez nagyon rossz dolog és remélem, hogy jól van. Ez a legfontosabb. A mai nap olyan volt, mint egy rémálom, ilyenkor csak fel akarsz ébredni és újra megpróbálni.”

 

A 37 éves versenyző sokáig csapattársa mögött a második helyen autózott és akár a győzelemért is harcolhatott volna, így még jobban elkeseríti, hogy a boxutcában történtek miatt, a mezőny végéről kellett előreverekednie magát.

 

„Kiváló rajtunk volt és jó pozícióban voltunk, vezettünk Sebbel együtt az első kiállásig, aztán mindent elvesztettünk. Sok pontot buktunk ma el és egy esélyt, hogy a győzelemért harcoljunk, de nem tudjuk meg nem történtté tenni a dolgokat.”

Sophie