Massa a Williamshez igazolt

massa1

Miután a Ferrari bejelentette Räikkönen érkezését, világossá vált, hogy a 8 éve a Ferrarinál versenyző Felipe Massának mennie kell. Természetesen a találgatások azonnal megindultak, hogy a brazil vajon melyik csapatnál fogja folytatni. Szóba került a Lotus és a Williams is, s most úgy tűnik, az utóbbi lett a nyerő.

A Williams istálló a twitteren tette közzé, hogy sikerült megegyezniük Massával, így a brazil jövőre az ő autójukat fogja vezetni.

„Amikor gyerek voltam, mindig is arról álmodoztam, hogy a Williamsnél, a Ferrarinál vagy a McLarennél fogok versenyezni, és nagyon boldog vagyok, hogy a sport egy másik ikonikus csapatához szerződhetek.” – nyilatkozta Felipe – „A csapat nőni akar. Már így is nagy, de keményen dolgoznak, hogy újra olyanok legyenek, mint a múltban.”

Felipe jövőre Bottas csapattársaként várhatja a szezonnyitó rajtját, akinek meghosszabbították a szerződését, így a finn már második évét töltheti a száguldó cirkuszban.

„Nagyon örülök, hogy maradhatok a csapatnál, és nekivághatok a második évemnek a Forma 1-ben. Már évek óta jól ismerek itt mindenkit, hiszen korábban tesztpilóta voltam, most pedig versenyzőként, szóval szinte az otthonom. Hiszek a Williamsben, és tudom, hogy a jövőben sokkal jobban fogunk teljesíteni, mint most. Nagyon örülök Felipének is, mint csapattársnak. Gyors és tapasztalt pilóta, és a maximumot fogjuk nyújtani, hogy fejlesszük az autót és annyi pontot gyűjtsünk a következő évben, amennyit csak tudunk.”

 

 

Püski Annamária

One thought on “Massa a Williamshez igazolt

Comments are closed.