Megindultak a találgatások Hamilton ferraris kiruccánasa miatt

hamilton

Több neves olasz autósport szaklap arról számolt be, hogy Lewis Hamilton a Ferrari főhadiszállásán járt. Az okok egyelőre ismeretlenek, így mindenki azt lát bele, amit akar, felröppentek olyan pletykák, hogy Räikkönen helyére pályázik, a konzervatívabb álláspontok szerint csak egy különleges Ferrarit szeretne a gyűjteményébe.

Mindkét hírfoszlány bizarr, Räikkönen állítólag 1+1 évre írt alá, ezek szerint a Ferrarinak ismét mélyen zsebbe kéne nyúlni, ha szeretne megválni a Jégembertől és az Alonso-Hamilton duó kapcsolata egyszer már zátonyra futott, nem biztos, hogy egy ilyen műszaki krízishelyzetben még egy problémát szeretnének maguknak.

Akkor már az autóvásárlás reálisabb ok lehet, ráadásul üzenet értékű a Mercedes számára, ezzel egyértelművé tette, sokkal több támogatást vár a csapattól. Bármi áll a dolgok mögött, merész húzás volt, ami könnyen a visszájára is elsülhet. A Mercedes vezetőségében sem nyeretlen kétévesek ülnek, kérdéses hogyan fogják értékelni az akciót, de sokkal érdekesebb lesz, hogyan reagálnak rá, ha mondjuk Hamilton egy LaFerrari volánjával gurul be Silverstone-ba.

Juhász Dániel