Nincs harag Kimi és a Lotus között

kimi

Az Indiai Nagydíjon történt szóváltás Kimi Räikkönen és Alan Permane között, valamint a finn és a Lotus csapat között megromlott viszony hullámai nagyon úgy tűnik, hogy még Abu Dhabiban sem csitulnak. A 2007-es világbajnok ugyanis nem vett részt a csütörtöki média eseményen, péntek reggel jelent meg először a pályán.

Gerard Lopez szerint azonban nincs feszültség a csapat és a pilóták között.

„Többször beszélgetek Kimivel, mint azt az emberek gondolnák, és ritkán esik szó köztünk a Forma 1-ről. Természetesen az utóbbi időben sokat foglalkoztak az Alan Permane és Kimi közötti rádióüzenettel, amely feszült körülmények között esett meg a versenyen, de ez csak egy szóváltás volt, néhány másodperc egy 2 éves kapcsolat során. Természetesen nem ez volt a legjövedelmezőbb pillanat, de hátra kell lépned és el kell fogadnod, hogy mindenki szenvedélyes, és ilyen néha megesik.”

Ennek ellenére Lopez úgy gondolja, hogy nem romlott meg a viszony Räikkönen és a csapat között. Sőt, tudja, hogy sokat köszönhetnek a finn világbajnoknak.

„Az egyetlen dolog, amiért a második helyért harcolhatunk a bajnoki címért az az, hogy Kimi pontokat szerzett. Mindent megteszünk, hogy biztosítsuk, hogy Kimi és a csapat küzdhessen a második helyért, amíg le nem intik Brazíliában az utolsó versenyt.”

Püski Annamária

One thought on “Nincs harag Kimi és a Lotus között

Comments are closed.