Pilóták és csapatvezetők gondolatai Vettel győzelméről

seb1

Christian Horner: Mindenkinek rendkívül érzelmes pillanat volt, amikor áthaladt a célvonalon. Azt mondtam neki, hogy próbálja meg stílusosan és megtette, megnyerte az Indiai Nagydíjat, egymás után harmadik alkalommal!

Adrian Newey: Két lábbal a földön áll, ő csak egy egyszerű gyerek, aki a sikerei ellenére sem változott. Nagyon szerény, nagyon inteligens, képes arra, hogy úgy vezessen, mint a nagyok, és egész idő alatt tudatában van annak, mi történik körülötte. Igazi öröm vele dolgozni.

Fernando Alonso: Gratulálok Sebastiannak. Nagyon, nagyon erős szezonon van túl, amelynek a második felét sok-sok győzelemmel dominálta. Gratulálok neki is és a csapatnak is. Remélhetőleg jövőre megnehezítjük a dolgukat.

Stefano Domenicali: Gratulálok Vettelnek és a Red Bullnak, megérdemelték a győzelmet és a bajnoki címeket.

Jenson Button: Gratulálok Sebnek a negyedik bajnoki címéhez. Nagyon lenyügőző- különösen négyet nyerni egymás után.

Sergio Pérez: Hatalmas gratuláció Sebastiannak.Az elmúlt évek alatt megmutatta, hogy egy igazi bajnok. Nagyszerű szezonja van; hihetetlen, amit elért.

Martin Whitmarsh: Gratulálok Sebastiannak. Ismét hiábatlanul versenyzett és megszerezte a bajnoki címet. Négy világbajnoki címet nyerni – főképp zsinórban – hihetetlen. Pár napja lesz, hogy élvezze az eredményt, de továbbra is versenyképes lesz, biztos vagyok abban, hogy a győzelmért fog küzdeni Abu-Dhabiban jövőhéten.

Lewis Hamilton: Óriási gratuláció Sebnek a negyedik bajnoki címhez. Ez egy fantasztikus eredmény, hihetetlen teljesítményt nyújt a szezonban.

Ross Brawn: Gratulálok Sebastian Vettelnek a negyedik bajnoki címhez. Ahhoz, hogy több bajnoki címet nyerj, ahogy ő, nem csak jó pilótának, hanem fantasztikus csapattagnak is kell lenned, és ő egyértelműen rendelkezik ezzel. Rajtunk múlik, hogy megállítsuk.

Nigel Mansell: Nagy gratuláció a Red Bullnak és Sebnek az újabb kiemelkedő szezonhoz, zseniális teljesítmény négy bajnoki címet nyerni zsinórban.

Jean-Eric Vergne: Amit ő csinál, az nagyon különleges, csak gratulálni lehet neki.

Deme Andrea