Rusnya nővé alakult Sir Richard Branson

A hóbortos milliárdos még 2010-ben kötött fogadást Tony Fernandesszel, az ugyancsak mindig jókedvű, csapat- (Lotus Racing), és légitársaság (AirAsia X) tulajdonos pénzeszsákkal, hogy kinek a csapata végez előkelőbb pozícióban a szezon végén? Branson elbukta fogadást.

branson

Mivel a Lotus simán elverte a Virgint, ezért Bransonnak a fogadás értelmében női légi utaskísérőnek kellett öltözni az Air Asia egyik járatán.

Az angol lovag tegnap betartotta ígéretét, de ezzel létrehozott egy vizuális apokalipszist: a Virgin Atlantic tulajdonosa, borotvált lábbal, bőséges mennyiségű rúzzsal kikenve-kifenve, szűk, vörös ruhában egy pezsgős tálcával a kezében sétálgatott és pózolt a gépen.

Miután magunkhoz tértünk a képek láttán, és elkezdenénk sajnálni Bransont gyorsan hozzá kell tenni a történethez, hogy a szakállas nőcivé vált üzletember nem véletlenül tett szert hatalmas vagyonra, ördögi tervet eszelt ki, hogy ne csak ő égjen a járaton.

Egy tudatos, de ügyetlen mozdulattal leöntötte a büszkeségtől dagadó Tony Fernandes nadrágját, akinek így meg kellett szabadulni a ruhaneműtől, és alsógatyában tette meg az út hátralevő részét.

A poénkodás mellett a két különc pénzembernek jutott ideje a jótékonykodásra is, a gépen szerzett bevételt egy  beteg gyermekekkel foglalkozó ausztrál alapítvány számlájára utalják.

Vigyázat, megrázó képek!

Juhász Dániel

fotó: Virgin