Schumacher állapota tovább javul

 

Michael Schumacher a javulás kisebb jelét mutatja, közölte menedzsere, Sabine Kehm, aki naponta látogatja a német pilótát.

Kehm a német ARD-nek nyilatkozva közölte, a hétszeres világbajnok gyakran öntudatánál van és korlátozottan ugyan, de környezetével kapcsolatba lép.

“Rövid jelei vannak az öntudatának és a javulás kisebb jeleit mutatja. Vannak pillanatok, amikor ébren és öntudatánál van. Természetesen én nem vagyok orvos, de orvosilag van eltérés az ébrenlét és az öntudat között, utóbbi azt jelenti, képes kommunikálni környezetével. Nem akarok a család magánéletének tiszteletben tartása miatt a részletekbe belemenni, de nem kételkedünk a Michaelt kezelő orvosok képességeiben, szakmájukat jól végzik.”

A menedzser közölte, korlátozottan ugyan, de Schumacher kommunikál, de orvosi prognózist a sérülés súlyossága miatt még nem lehet adni. Kehm ismét arra kérte a rajongókat és azon orvosokat, akik nem kezelik Schumachert, hogy ne közöljenek feltételezéseket.

“A családot a legjobban most az dühíti fel, hogy a média olyan orvosokat idéz, akik nem kezelik Michaelt és hamis kijelentéseket tesznek.”

f1hungary.fw.hu

http://f1hungary.fw.hu/banner.gif