Sebastian Vettel – Magyarországról érdekes emlékeim vannak

vettel

 

A háromszoros német világbajnok, a legutóbbi versenyen – saját hazájában – szoros versenyen tudott nyerni, és szeretne a héten megrendezésre kerülő Magyar Nagydíjon is győzedelmeskedni. Az idei naptárban mindössze két helyszín szerepel, ahol Vettel még nem tudott nyerni, és az egyik ebből a Hungaroring – a másik az amerikai pálya, ahol tavaly versenyzett a mezőny először. Ezért talán nem meglepő, hogy a 26 éves pilóta idén szeretné kipipálni a magyar pályát is.

 

„Magyarországról érdekes emlékeim vannak. Ez volt az első forma-1-es versenyem a Red Bull családdal; reméljük, hogy hozzá tudok tenni az élményekhez egy győzelmet. Ez lenne az első alkalom, és jó lenne győztesen menni a nyári szünetre.”

 

Sebastian Vettel szerint még nem lehet tudni, hogyan fognak viselkedni a Pirelli újfajta keverékei a magyar pályán, de a német pilóta nem számít egyszerű versenyre.

 

„Két olyan versenyen vagyunk túl, ahol a gumik fontos szerepet játszottak. Ez lesz az első verseny, ahol a 2012-es abroncsokat fogjuk használni és majd meglátjuk, hogyan fognak reagálni a hosszú kanyarok és a magas aszfalthőmérséklet nyújtotta kihívásokra.”

Sophie