Vettel: Hiszem, hogy sikerült megoldani a problémákat

 

Annak ellenére, hogy több problémával is szembesültek az első jerezi teszten, a Red Bull négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel bízik benne, a Renault és csapata megoldotta a problémákat.

“Más csapatok több kilométert teljesítettek, amely fontos, mert minden új, de számunkra jobb, hogy a problémák most merülnek fel, mint a versenyeken. Remélem, hogy Bahreinben a dolgok jobban alakulnak, képesek leszünk gyorsnak lenni és sok kört teljesítünk” – nyilatkozta Vettel.

A Red Bull túlmelegedési problémákkal küzdött az RB10-zel. Az autó állítólag komoly átalakításon esett át a bahreini teszt előtt.

A világbajnok a Renault V6-os erőforrását érintő műszaki meghibásodásokra is kitért.

“Nem szabad alulértékelni azt az óriási kihívást, amelyet az új erőforrások adnak. Minden teljesen új. Hiszem, hogy a Renault és mi is megoldottuk a jerezi problémákat. De nincs rá garancia, hogy nem lesznek más problémák.”

Az első jelek szerint a Mercedes végezte a télen a legjobb munkát és az erőforrást használó csapatok megszorongathatják Vettelt.

“Minden Mercedes erőforrással szerelt autó nagyon erős volt Jerezben. De ez nem lepett meg, mert már köztudott volt, mennyi időt és munkát fektetett a Mercedes új erőforrásába.”

f1hungary.fw.hu

http://f1hungary.fw.hu/banner.gif