Hivatalos: Hülkenberg marad a Force Indiánál

hulk
 

A Sahara Force India ma hivatalosan is bejelentette, hogy Nico Hülkenberg marad a csapatnál a 2015-ös szezonban is.

A 27 éves német pilóta 2011-ben és 2012-ben is Vijay Mallya csapatánál versenyzett, majd egy évet töltött a Saubernél, de egy év után 2014-ben visszatért régi csapatához, ahol eddigi legsikeresebb szezonját teljesíti: a Magyar, Olasz és az Orosz Nagydíj kivételével az összes futamon pontot tudott szerezni. 76 ponttal jelenleg a nyolcadik helyen áll összetettben.

„Jó, hogy végre megerősíthetem a terveimet a következő évre – nyilatkozta a formula1.com-nak Hülkenberg –. Ez az a csapat, amelyet nagyon jól ismerek, és az idei évünk nagyon erős, néhány különleges eredménnyel. A csapat nagyon lelkes és azt hiszem jövőre is versenyképesek leszünk. Jó érzéseim vannak 2015-tel kapcsolatban és izgatott vagyok, mert az idei formánk jó alapja lehet a következő évnek.”

A Force India csapatfőnöke és tulajdonosa Vijay Mallya szerint „mindenki örül a csapatban annak, hogy Nico a Force Indiánál marad a következő évben is.” Az indiai szakember további dicséretekkel is illette a német versenyzőt: „Nagyon sokra tartjuk őt és az idei évben rengeteget dolgozott, hogy a bajnokságban értékes pontokhoz jussunk. Nagyon jól ismerjük őt, és azt is tudjuk, hogy mennyire képes motiválni a csapatot. Biztosan tudom, hogy jelenleg ő a rajtrács egyik legtehetségesebb pilótája és rendkívül büszke vagyok, hogy jövőre is a Sahara Force India csapatát erősíti.”

Sophie

2 thoughts on “Hivatalos: Hülkenberg marad a Force Indiánál

Comments are closed.