Perez maradna a McLarennél

perez

Habár Fernando Alonsót érvényes szerződés köti a Ferrari istállóhoz, a McLaren főnöke, Martin Whitmarsh nem rejtette véka alá azon véleményét, hogy szívesen látná újra a spanyol pilótát a McLarent vezetve.

„Bármelyik csapat szívesen leszerződtetné. Ő a legjobb pilóta. Nem ismerem a szerződéses viszonyát, de biztos vagyok benne, hogy szerződés alatt áll. Jenson egy nagyon stabil pilóta, nagyszerű képességekkel rendelkezik, jó csapatjátékos és számos előnyt jelent a csapat számára. Egy olyan fiatal pilóta számára, mint Sergio, tudnia kell beszállni a játékba, és le kell győznie őt. De idén még nem sikerült folyamatosan megelőznie Jensont. Úgy vélem, hogy ezen a hétvégén mindent bele kell adnia.” – nyilatkozta Whitmarsh.

Perez ennek ellenére nem érzi, hogy veszélyben lenne az ülése. Bízik abban, hogy 2014-ben is a wokingi alakulat egyenruháját öltheti magára.

„Minden csapatnál nagyon keményen kell dolgozni. Mindig a legjobbat kell nyújtanod és profinak kell lenned. Ez az, amit próbálok tenni, a lehető legjobbat kihozni magamból. Ez a szezon nagyon nehéz volt mindannyiunk számára, de mindig is azt mondtam, hogy a jövőm jónak tűnik itt. Remélhetőleg jövőre harcolhatunk a bajnoki címért.”

Püski Annamária

One thought on “Perez maradna a McLarennél

Comments are closed.