Räikkönen – Vettel megérdemli, hogy a legnagyobbak között emlegessék

kimi

Kimi Raikkönen szerint Sebastian Vettel kétségkívül megérdemli, hogy a Formula-1 nagyjai között emlegessék azért, amit eddigi karrierje során elért. Lewis Hamilton nemrégiben azt a kijelentést tette, hogy Vettel jelenlegi dominanciája unalmas a rajongók számára, hiszen ugyanaz az autó és pilóta diadalmaskodik folyamatosan, majd később tisztázta és ’nagyszerű bajnoknak’ nevezte Vettelt.

Kimi Raikkönen, Sebastian Vettel jó barátja szerint Sebastian Vettel Michael Schumacher és a legjobbak között van. ’ Nem kell további versenyeket vagy világbajnokságot nyernie, már most pokoli sokat ért el a karrierje során. Sok mindent ért el, ő egy nagyon jó srác és nagyszerű pilóta.”

Raikkönen csapattársa,Romain Grosjean az utóbbi időben rendre versenyképesebbnek mutatkozik a finnél. A Jégembert arról kérdezték, hogy szerinte képes lesz a francia arra, hogy a Lotus vezető versenyzője legyen. „ Az idő majd eldönti. Engem nem igazán érdekel, hogy azon agyaljak mi fog a jövőben történni. Majd kiderül, de az biztos, hogy gyors versenyző és jobb munkát végez, mint azelőtt. Igazi kihívó, és nagyon gyors, de ez mindannyiunkra igaz, hiszen a Formula-1-ben vagyunk.”

Deme Andrea